Pentru suport tehnic puteti apela la +40 729.096.600

Prezentare

Platforma E-learning

Platforma de E-learning este destinata medicilor primari, rezidenti, cat si medicilor specialisti in hematologie care isi doresc aprofundarea cunostintelor in ceea ce priveste aceasta specializare medicala. Totodata, platforma ofera utilizatorilor sai o metoda moderna de invatare individuala, prin intermediul cursurilor online si prin examenele corespunzatoare fiecarui curs in parte.

Societatea Romana de Hematologie isi propune sa promoveze practica si studiul hematologiei si sa faciliteze continua perfectionare a medicilor care isi doresc aprofundarea cunostintelor. In prezent, va punem la dispozitie cinci cursuri care isi propun sa furnizeze informatii relevante si de interes despre anemia indusa de chimioterapie, leucemia acuta limfoblastica, mielomul multiplu, neutropenia indusa de chimioterapie si trombocitopenia imuna.

Misiunea Societatii Romane de Hematologie este de avansare a nivelului stiintific si de promovare a activitatilor medicale si de cercetare din domeniul hematologiei. In acest sens, ne dorim sa crestem numarul cursurilor disponibile in scopul consolidarii cunostintelor medicale.

Avantajele platformei de E-learning:

Acces permanent la continut de specialitate; Accesarea cursurilor si examenelor de oriunde si oricand, de pe orice device; Aprofundare continua a cunostintelor din hematologie; Obtinerea creditelor EMC; Accesarea cursurilor si sustinerea examenelor online, gratuit; Diplome de participare oferite la finalul fiecarui examen promovat.
Copyright © SRH 2019. Toate drepturile rezervate. Powered by DIGITAL AGENCY
Proiect dezvoltat de Societatea Romana de Hematologie cu sprijinul