Pentru suport tehnic puteti apela la +40 729.096.600

Anemia indusa de chimioterapie

Anemia este o afecțiune hematologică frecventă la pacienții cu cancer, cu o incidență de până la 60% în cazul tumorilor solide și limfoamelor și mai mare, de 70-90% la pacienții care primesc chimioterapie

Leucemia acuta
limfoblastica

Leucemia acută limfoblastică (LAL) este o afecțiune malignă hematologică determinată de proliferarea și acumularea celulelor limfoide imature (blastice) la nivelul măduvei osoase și în alte organe.


Mielomul
Multiplu

Mielomul multiplu face parte din grupul afecțiunilor proliferative limfo-plasmocitare, caracterizate prin proliferarea unei singure clone plasmocitare la nivel medular cu producere de imunoglobuline monoclonale.

Neutropenia indusa de chimioterapie

Neutropenia, mai ales neutropenia febrilă se constituie așadar într-o problemă clinică de primă importanță asociată cu creșterea morbidității, mortalității și a costurilor legate de terapia antineoplazică.


Trombocitopenia
Imuna

Cunoștințele actuale despre mecanismele fiziopatologice subiacente și absența sângerării sau semnele de hemoragie au condus la revizuirea terminologiei și denumirea actuală a bolii de trombocitopenie imună.

Copyright © SRH 2019. Toate drepturile rezervate. Powered by DIGITAL AGENCY
Proiect dezvoltat de Societatea Romana de Hematologie cu sprijinul